» » Що нового слухачі секції "Валеологія" і "Медицина" дізналися з вебінару "Смак"?

Що нового слухачі секції "Валеологія" і "Медицина" дізналися з вебінару "Смак"?

Автор: aljona от 2-04-2018, 11:33
     19 березня слухачі наукових секцій КМАНУМ «Валеологія» та «Медицина» разом із керівником Олефіренко Іриною Валеріївною долучилися до вебінару з біології «Смак».
     Учасники дізналися про те, яку роль відіграв смак у розвитку людського інтелекту, який вплив робить на смак еволюція, чи правильні так звані «смакові карти мови», як був винайдений сахарин і чим загрожують штучні підсолоджувачі. Почули відповіді на деякі важливі запитання:

 «Як працюють смакові рецептори?»;
 «Чим загрожує втрата смаку?»;
 «Чи справді наш смаковий досвід складають лише п’ять базових смаків?».

  Вебінари такого формату дуже корисні, тому що дають змогу дізнатися багато чого нового і корисного, а також поспілкуватися з компетентними людьми. 
Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

Коментарі: